Over ons

No56, Your Number!

No56 is een trendy, sfeervolle damesmodezaak in hartje Ulvenhout. Stoer & vrouwelijk is de collectie die o.a. bestaat uit de volgende merken: Patrizia Pepe, Steffen Schraut, Marella, Princess goes Hollywood, Halé Bob, AG jeans, 7 For all Mankind, Rosemunde, Gustav, Cambio, No Man's Land, Articles of Society, Indies, D'Etoiles Casiopé, Anne Fontaine en sieraden van Lott gioielli en PScallme.

Daarnaast hebben we sinds januari 2017 een REPEAT winkel geopend naast No56: REPEAT Ulvenhout. REPEAT Ulvenhout is de zevende REPEAT winkel in Nederland en is gevestigd in Ulvenhout (bij Breda). 

Repeat is een begrip in de fashionindustrie. Van de collectie Repeat is onze Friese Doutzen Kroes het boegbeeld. Bij REPEAT cashmere bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige knitwear van 100% cashmere, waardoor deze heel zacht aanvoelen. Niet alleen fashion van 100% zachte cashmere, maar ook van andere natuurlijke garens als katoen, linnen en zijde kunt u vinden in de collectie van Repeat.

Kijk rond in onze webshop of kom een keer langs en laat je verrassen door de veelzijdigheid van de collectie. In de winkel staat persoonlijke aandacht en een eerlijk kledingadvies bij ons voorop.

Tot ziens bij No56 of REPEAT Ulvenhout!

Uw No56 team,
Babette en Denise

Tracking-ID UA-120923891-32